Term Dates and times of the School Day

Time Duration
Registration in Tutor Group 8.30 – 8.40am 10 mins
Period 1 8.40 – 9.40am 1 hour
Period 2 9.40 – 10.40am 1 hour
BREAK 10.40 – 11.00am 20 mins
Period 3 11.00 – 12.00pm 1 hour
Period 4 12.00 – 1.00pm 1 hour
LUNCH 1.00 – 1.40pm 40 mins
Registration/Assembly 1.40 – 2.00pm 20 mins
Period 5 2.00 – 3.00pm 1 hour
Twilight Session 3.00 – 4.00pm 1 hour

Term Dates 2012 – 2013

Autumn Term 2012:
First Day -Wednesday, 5th September 2012
Last Day – Friday, 21st December 2012
Non-pupil Day – Tuesday, 4th September 2012

Autumn Half Term 2012:
Monday, 22nd October – Friday, 2nd November 2012 (Two Weeks)

Spring Term 2013:
First Day Monday, 7th January 2013
Last Day – Thursday, 28th March 2013

Spring Half Term 2013:
Monday, 18th February – Friday, 22nd February 2013

Summer Term 2013:
First Day – Monday, 15th April 2013
Last Day – Thursday, 25th July 2013

Summer Half Term 2013:
Monday, 27th May – Friday, 31st May 2013

Bank Holiday – Monday, 6th May 2013

 

Term Dates 2013 – 2014

Autumn Term 2013:
First Day – Thursday, 5th September 2013
Last Day – Friday, 20th December 2013
Non Pupil Days – Tuesday, 3rd September and Wednesday, 4th September 2013

Autumn Half Term 2013:
Monday, 21st October – Friday, 1st November 2012 (Two Weeks)

Spring Term 2014:
First Day – Monday, 6th January 2014
Last Day – Friday, 4th April 2014

Spring Half Term 2014:
Monday, 17th February – Friday, 21st February 2014

Summer Term 2013:
First Day – Tuesday, 22nd April 2014
Last Day – Friday, 25th July 2014

Summer Half Term 2014:
Monday, 26th  May – Friday, 30th May 2014

Bank Holiday – Monday, 5th May 2014